bip

niwa

OFERTA GASTRONOMICZNA

 

Oferta gastronomiczna obejmuje posiłki serwowane w sali konsumpcyjnej, obsługującej gości w systemie dwuzmianowym. Oferujemy naszym gościom przyjemność z jedzenia i delektowania się potrawami, które podajemy w przestronnej i przepełnionej domową atmosferą jadalni.

 

Serwowane posiłki cechują się różnorodnością smaków tradycyjnej kuchni polskiej, atrakcyjnością podania, do której przywiązujemy szczególną uwagę. Potrawy sporządzane są przez doświadczony personel kuchni, ze świeżych produktów, dostarczanych przez wyselekcjonowanych i sprawdzonych dostawców.

Ogromną uwagę przywiązujemy do estetyki, higieny, sposobu podawania i dekorowania potraw.

 

Przygotowujemy posiłki w ramach diety ogólnej, lekkostrawnej i cukrzycowej.

Dieta podstawowa i lekkostrawna obejmuje trzy posiłki : śniadanie, obiad, kolacja.

Dieta cukrzycowa składa się z pięciu posiłków: I śniadanie, II śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja.

Śniadania i kolacje podawane są w formie różnorodnego bufetu, obiady zaś serwowane indywidualnie do stolika.

 

Nad planowaniem, przygotowaniem i podaniem posiłków czuwa wykwalifikowany personel Działu Żywienia, który dokłada wszelkich starań, aby nasi goście byli w pełni zadowoleni z serwowanych potraw, które przygotowywane są zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia.

 

Takie podejście oraz wdrożony system HACCP, ISO 9001- 2000, przestrzeganie zaleceń Państwowej Inspekcji Sanitarno – Epidemiologicznej gwarantuje spożywanie smacznych i zdrowych posiłków.  

 


  gastronomia     gastronomia
    gastronomia 
         
gastronomia
      gastronomia
         

 

 


przetargi oferta specjalna polityka jakości